Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Strony: 1 [2]   Do dołu
Drukuj
Autor Wątek: tylko frajerzy kupują AYGO  (Przeczytany 65005 razy)
107KOMPRESOR
Klubowicz
*

« Odpowiedz #20 : Niedziela, 10 Maj 2009, 21:28 »

staram sie jak moge i zawsze mnie ktoś zjedzie Smutny ja tylko z matematyki jestem dobry Smutny

P107 SI GT  P206SW 207GTI
piotrek
Gość
« Odpowiedz #21 : Środa, 27 Maj 2009, 14:36 »

nowe wieści z frontu:
- podobno Citroen też wkleja gumy...
- moje gumy się... odkleiły... pomimo zapewnień i teoretycznej trzyletniej gwarancji zaczęły odpadać po 20 dniach... W poniedziałek będę w serwisie....
biela
Administrator
*

Auto maniak

« Odpowiedz #22 : Środa, 27 Maj 2009, 15:53 »

ciekawe co zrobią, podkleją na nowo, a może powiedzą że tttm Duży uśmiech, współczuje tych problemów, ja bym już chyba dawno go do żyda oddał

Kia Ceed SW '20 1.0 120KM
107KOMPRESOR
Klubowicz
*

« Odpowiedz #23 : Środa, 27 Maj 2009, 20:32 »

ciekawe co zrobią, podkleją na nowo, a może powiedzą że tttm Duży uśmiech, współczuje tych problemów, ja bym już chyba dawno go do żyda oddał

ja też

P107 SI GT  P206SW 207GTI
ArcherPAF
Administrator
*

był sobie kiedyś 107RC...

« Odpowiedz #24 : Środa, 27 Maj 2009, 20:37 »

osz kurna... no ale się można było spodziewać... partacze....

Pzdr from ŁDZ,
Basiu

P 508'SW 2.0 BlueHDi 160KM EAT8 RP 2019 (służbowóz)
VW Bettle Cabrio Design 1.2THP+ RP 2014(Żonowozideł)

Były:
P 107 RC 1.0+, P 207 SW Premium 1.6 HDi 92 KM Euro 5, P 308 R SW ACTIVE 1.6 e-HDI 112KM STT, P V-Clic 50ccm
S 9-3 II Convertible Vector "2.0T+" MY04 , S 9-3 II SportCombi Linear "1.9TiDS" MY06
cookie
Maniak

Sprzedam wózek Mutsy Urban Rider.

« Odpowiedz #25 : Środa, 27 Maj 2009, 20:50 »

nowe wieści z frontu:
- podobno Citroen też wkleja gumy...
- moje gumy się... odkleiły... pomimo zapewnień i teoretycznej trzyletniej gwarancji zaczęły odpadać po 20 dniach... W poniedziałek będę w serwisie....
Nie pamiętam ilo drzwiową masz toye ale w 5 drzwiowym citroenie z 2008r problem nie wystepuje-ja przynajmniej nie zauważyłem mimo że p[rzez ostatnie pół roku samochód w garazu stał może w sumie tydzień. resztę czasu pod chmurką.
piotrAYGO2007
Klubowicz
*

« Odpowiedz #26 : Środa, 27 Maj 2009, 20:50 »

Ile razy można naprawiać taką samą usterkę?
chyba 3 i wymiana na nowe auto skoro niemogą sobie poradzić

Dominikk
Klubowicz
*

« Odpowiedz #27 : Czwartek, 28 Maj 2009, 19:26 »

nie zagłębiałem sie nigdy w to ale raczej nie dotyczy to wszystkich usterek (wiec nie sadze zeby przez to wymienili Ci auto na nowe)

Moim zdaniem tez jesli nigdy nic nie mowili o probie regulacji drzwi to od tego trzeba bylo by zaczac czyli od dociągnięcia ich. Pozatym jestes pewien ze to w tamtym miejscu woda leci ? moze dostaje sie miedzy szybe a drzwi i leci na dywanik ale od drzwi ? Czy rzeczywiscie po doklejeniu tych listew woda sie nie wdaje do srodka ?

Odpadac sadze ze beda zawsze bo raczej nie jest to miejsce przewidziane do tego typu wklejania Łohoho wiec pare otwarc , i zamkniec drzwi i adios uszczelko Uśmiech a wkrecic na blachowkrety nie moga bo zniszcza karoserie  Duży uśmiech
piotrek
Gość
« Odpowiedz #28 : Piątek, 29 Maj 2009, 09:57 »

Tego, ze przecieka i gdzie jestem pewien (krople wiszą na uszczelce w górne części drzwi, następnie spadają do schowka w dzwiach, klamkę, blachę powyżej; dzieje się o podczas mycia i .... deszczu...) Po przyklejeniu "uszczelek" nie przecieka, ale "uszczelki" odpadają... Irytujące jest to, że ci panowie zawsze wszystko wiedzą lepiej i moją swoje "opracowane przez Toyotę procedury" z którymi nie można dyskutować... jesli sie na nie nie zgodzę - koniec gwarancji... Ogólnie to słowo Toyota budzi we mnie coraz większą agresję...
agrestrybnik
Klubowicz
*

« Odpowiedz #29 : Sobota, 30 Maj 2009, 09:24 »

i u mnie po 9 miesiacach zauwazylem ze w czasie jazdy na deszczu pomalu kapie do srodka z obydwu drzwierzy, przedtem tego objawu nie bylo, jak bedzie coraz gorzej cza bedzie sie zameldowac do aso
kromcio
Użytkownik
*

« Odpowiedz #30 : Czwartek, 14 Styczeń 2010, 23:55 »

To jak jest w końcu z przeciekami   Smutny kupując auto używane muszę się dalej oto martwić czy jest już jakiś patent? Co? 
cookie
Maniak

Sprzedam wózek Mutsy Urban Rider.

« Odpowiedz #31 : Piątek, 15 Styczeń 2010, 08:56 »

Kupujac uzywane sprawdzasz czy jest suche. jak jest suche po deszczu to znaczy ze kłopotów raczej nie będzie bo ta przypadłosc dotyczy tylko niektórych egzemplarzy i mam wrazenie że duzo zadziej jeśłi wogóle spotyka C1 natomiast dosc czesto jesli nie nagminnie dręczy aygo. Moja np jest suchutka mimo gatrazowania od ponad roku pod chmurka. POdobne doświadczenia z tego co pamietam ma Kompresor.
adrianlos
Posiadacz
**

« Odpowiedz #32 : Niedziela, 24 Lipiec 2011, 20:35 »

Też miałem ten problem z uszczelkami , ciekło z jednej strony, więc profilaktycznie wymienili mi uszczelki we wszystkich drzwiach,
i to wszystko w ramach gwarancji.
Jak widzę - "Co kraj, To obyczaj" , bo mieszkam w niemczech  Uśmiech

Strony: 1 [2]   Do góry
Drukuj
Skocz do: