Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Strony: 1 2 3 [4]   Do dołu
Drukuj
Autor Wątek: Głośniki na półce w bagażniku - montaż, dyskusja, dołożenie, rozmiar  (Przeczytany 101544 razy)
piszczalka1980
Klubowicz
*

« Odpowiedz #60 : Niedziela, 22 Kwiecień 2012, 10:04 »

jeśli masz w radiu sterowanie subem to nie bedziesz musiał latac do bagajera mam takiego suba i jestem zadowolony

aygo_driver
Klubowicz
*

« Odpowiedz #61 : Niedziela, 22 Kwiecień 2012, 13:30 »

Tylko aktywny, do pasywnego będziesz musiał mieć jeszcze dodatkowy wzmacniacz!

Jeśli kupiłeś tego Alpine'a, o którym pisałeś to masz w nim całkiem sporo ustawień sub'a. Podłączenie Sprowadza się do pociągnięcia zasilania i kabla 2RCA do "tylnego schowka" lol

Marcin85
Użytkownik
*

« Odpowiedz #62 : Środa, 25 Kwiecień 2012, 17:17 »

Jeszcze mnie ciekawi jak tes sub jest mocowany w bagazniku, na śruby na stałe, czy jak? Co jak bede chciał zmienić koło zapasowe, a wiadomo gdzie się ono mieści w naszych autach.
odl
Klubowicz
*

« Odpowiedz #63 : Środa, 25 Kwiecień 2012, 17:23 »

Jeszcze mnie ciekawi jak tes sub jest mocowany w bagazniku, na śruby na stałe, czy jak?

ja go mam "luzem" przykleszczony pianka zabezpieczajaca (taka jak w kartonach z kompami sie stosuje) miedzy oparciem fotela i subem - sub nie lata nawet przy ostrych i szybkich zakretach a w razie czego wystarczy opuscic oparcie i spokojnie mozna suba wyciagnac.
Marcin85
Użytkownik
*

« Odpowiedz #64 : Sobota, 05 Maj 2012, 21:16 »

głośniczki wymienione do tego całe nowe okablowanie i jest o niebo lepiej, juz chyba nawet suba nie będe potrzebował bo dzwięk i poziom niskich tonów narazie mnie zadowala - pozdrawiam.
kaliope
SUPER MODERATOR
*

Peugeot 107, 1.0 trendy & Zafira 1.9 cdti

« Odpowiedz #65 : Niedziela, 09 Wrzesień 2012, 18:09 »

jak pisałem w swoim  wątku, też dołożyłem głośniki na półkę, na razie kable na sztywno. Potrzebuje jakieś fajnej taniej szybkozłączki do kabli, żeby móc szybko i sprawnie wyciagnać półkę w razie potrzeby. Możecie coś polecić od razu z linkiem?

aygo_driver
Klubowicz
*

« Odpowiedz #66 : Niedziela, 09 Wrzesień 2012, 20:19 »

Może zwyczajnie RCA wtyk/gniazdo, nic prostszego już chyba nie znajdziesz Uśmiech

blur
Użytkownik
*

« Odpowiedz #67 : Sobota, 12 Październik 2013, 23:35 »

RCA nie są przeznaczone do tego celu, łatwo można do zwarcia doprowadzić, w prawie każdym sklepie elektronicznym/elektrycznym można kupić takie złącza do konektorów płaskich, są tak zbudowane że nie idzie się pomylić, jak odłączysz to nigdzie przez przypadek nie zewrze, są tanie.

Aygo
Passat 3BG 2,5l TDI 163PS
Yamaha XT 350 3YT
Strony: 1 2 3 [4]   Do góry
Drukuj
Skocz do: