Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Strony: [1]   Do dołu
Drukuj
Autor Wątek: Brak wyświetlania poziomu paliwa  (Przeczytany 13100 razy)
PERO
Newbie
*

« : Piątek, 14 Maj 2010, 21:29 »

Witam, mam problem w mojej aygo, mianowicie na wyświetlaczu nie pokazuje się wogóle poziomu paliwa, dodatkowo kierunkowskazy po włączeniu (lewy bądź prawy) pulsują bardzo szybko, dodam tylko , żę po włączeniu świateł awaryjnych kierunki mrugają normalnym rytmem. Może ktoś zna odpowiedź na te problemy?
pietras
Klubowicz
*

Radom / Warszawa

« Odpowiedz #1 : Piątek, 14 Maj 2010, 23:26 »

ameryki nie odkryje jak powiem że na pierwszy rzut oka sprawa dla elektryka.. Uśmiech

Uśmiech
marysia
V.I.P
*

« Odpowiedz #2 : Niedziela, 16 Maj 2010, 22:08 »

u mnie było podobnie i się okazało że się rozłączyły kostki w kierownicy. Do tego od ustawienia kierownicy zalezało wyposazenie  Łohoho
np. kierownica na górze: wszystko działa,
kierownica na dole: nie działa wspomaganie kierownicy, migacze, otwieranie okien i ogrzewanie tylnej szyby  Uśmiech
popróbuj moze z ustawieniem czy coś sie zmienia. Mechanik mi powiedział, żebym za często nie zmieniała ustawienia bo to tam wszystko jest w środku na styk i może się znów rozłączyć.

Gogolina83
Użytkownik
*

« Odpowiedz #3 : Poniedziałek, 17 Maj 2010, 19:51 »

Mam ten sam problem, a może podobny? Bo akurat u mnie wskazanie poziomu paliwa jest stałe i bez względu na sytuację w baku, ciągle na maxa!!! Sprawdzony został pływak oraz połaczenia przy zbiorniku paliwa i wszystko ok. Została nam ,,kierwonica" i tam kontrola połączenia z wyświetlaczem....
« Ostatnia zmiana: Poniedziałek, 17 Maj 2010, 19:53 wysłane przez Gogolina83 » Zapisane
hecki
Użytkownik
*

« Odpowiedz #4 : Wtorek, 15 Marzec 2011, 12:51 »

hey ho...i mi się to właśnie dzieje:)czy ktoś usunął usterkę?jak Uśmiech Dzieńdobry
obcy44
Citybug Maker
*

zajefajny wózek śmigający po W-wie

« Odpowiedz #5 : Wtorek, 15 Marzec 2011, 20:49 »

ciekawe rzeczy ja się z tym jeszcze nie spotkałem tzn z kierunkowskazami bo z wskaźnikiem to często i toi zazwyczaj zawieszony pływak.

Citroen C1 1,0 B 2009r 
Honda CRV 2,2 I-CTDI 175 KM
Kymco New Dink 50
Strony: [1]   Do góry
Drukuj
Skocz do: